Odżywka białkowa Biotech Iso Whey Zero 908G

133,99 

Description

Odżywka białkowa Biotech Iso Whey Zero 908G

Biotech Iso Whey Zero 908G

Iso Whey Zero to najwyższej jakości izolat białka
serwatki, bez laktozy i glutenu, zawierający dodatkowe aminokwasy.
Jeśli:
– poszukujesz doskonałego źródła białka; w związku z 88% z zawartością białka
przyczynia się do utrzymania masy mięśniowej, zdrowych kości, jak również do
wzrostu masy mięśniowej,
– poszukujesz wysokiej jakości produktu białkowego dla uzupełnienia niedoborów
białka, ale musisz unikać laktozy z powodu uczulenia,
– poszukujesz niemal natychmiastowo wchłaniającego się potreningowego produktu
białkowego dla lepszej regeneracji.
– jesteś na diecie i szukasz niskokalorycznych słodyczy,
– jesteś uczulony na gluten,
– lubisz przyjemne i różnorodne smaki
to Iso Whey Zero jest dla Ciebie!

Iso Whey Zero jest najwyższej czystości izolatem
białka serwatki, który bardzo szybko i łatwo się wchłania. Jest pozbawiony
wszelkich niepotrzebnych komponentów: glutenu, laktozy, dodatkowych tłuszczy
trans czy cukru. Wyższa, 88% zawartość białka i niska zawartość węglowodanów
sprawia, że jest to doskonały produkt dla sportowców chcących zbudować
„ultrawyrzeźbione” mięśnie. Dodatkowe aminokwasy wspomagają szybką regenrację i
redukują bolesność mięśni.
Iso Whey Zero:
– wyjątkowo wysoka zawartość białka: 88%,
– z dodatkiem aminokwasów funkcjonalnych: L-argininy HCl, L-cytruliny,
L-glutaminy, BCAA,
– wysoka zawartość aminokwasów,
– szybka i łatwa wchłanialność,
– niska zawartość tłuszczu i węglowodanów,
– niska zawartość sodu,
– bez dodatkowego cukru,
– ze stewią,
– bezglutenowy,
– bez laktozy.

Laktoza, znana także jako „cukier mleczny
jest” węglowodanem złożonym, stanowiącym ok. 2-3% suchej masy mleka.
Laktoza jest nam potrzebna gównie w okresie niemowlęcym, dlatego nie jest
rzadkością, że w okresie dorosłym twój organizm nie produkuje laktazy, enzymu
odpowiedzialnego za rozbicie laktozy, co z kolei jest przyczyną jej
nietolerancji. Dzisiaj niemal 75% populacji światowej cierpi z powodu
nietolerancji laktozy. W procesie produkcji laktoza jest oddzielana od serwatki
podczas wieostopniowej ultrafiltracji oraz procesu filtracji krzyżowej.
Otrzymujemy więc bardzo czysty, łatwostrawny i łatwo rozpuszczalny izolat
białka serwatki (whey protein isolate – WPI), będący jeszcze czystszą wersją
koncentratu białka serwatki (whey protein concentrate – WPC), zawierającym
jeszcze mniejszą ilość węlowodanów i tłuszczów.
Białko jest najważniejszym budulcem twojego ciała, źródłem składników
odżywczych, zbudowanym z aminokwasów produkowanych przez nasz organizm i
dostarczanych ze źródeł zewnętrznych, które należy uzupełniać codziennie, aby
zapewnić zdrowie organizmowi. Wspomaga utrzymanie masy mięsniowej, gdy
trenujesz oraz wspomaga codzienną dietę. Gdy regularnie trenujesz, chcesz
zwiększyć masę mięśniową. Wraz z wiekiem, twój organizm wymaga większej ilości
białek. Szybkim, praktycznym i efektywnym sposobem na dostarczenie organizmowi
białek jest suplementacja; wystarczy białko w proszku, shaker, trochę wody lub
mleka. Proszek białkowy jest łatwostrawny i w przeciwieństwie do konsumpcji
dużej ilości mięsa, nie powoduje zakwaszania. Proszek białkowy można pozyskać z
mleka, jak również ze źródeł zwierzęcych, roślinnych lub ich połączenia. Jego
wchłanianie może przebiegać szybko (30-40 minut), umiarkowanie (1-2 godziny)
lub wolno (ponad 2 godziny).

vans zimowe damskie, body damskie, śniegowce napapijri, dluga sukienka z rozcieciem, sukienka wieczorowa zalando, jordan sklep, białe sukienki na lato, moon boots, strój kąpielowy pomarańczowy, sukienka bandazowa, red herring marka, balerinki zlote, nike af1 ut 2.0, torebka czarna na ramię, sukienka w kształcie litery a na wesele

yyyyy